Salonregels

Afspraken en annuleringen

Wij werken uitsluitend op afspraak

Bent u te laat en geeft u dit niet tijdig aan, dan zal er €5 euro in rekening worden gebracht. 

 Bent u meer dan 20 minuten te laat, dan heeft de klant ná u voorrang.

Bij het afzeggen of verplaatsen van een afspraak binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt om 50% van de ingeplande behandeling(en) in rekening te brengen en heeft u bij u volgende afspraak alleen nog de mogelijkheid om een aanbetaling te doen. 

Bij het niet op komen dagen zonder bericht, heeft uw bij u volgende afspraak alleen de mogelijkheid om vooruit te betalen. 

Bij het maken van een afspraak bij The Mix by Britt gaat u akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Mocht u verhinderd zijn dan kunt u zich afmelden per telefoon. Niet via Facebook of Instagram. 

Gezondheid en veiligheid

Het is toegestaan om u kind(eren) mee te nemen in overleg met ons. 

Huisdieren zijn niet toegestaan.

U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor het kwijtraken van uw spullen.

Extra kosten

Komt u binnen met nat haar vóór een kleurbehandeling? Wij föhnen dit graag voor u droog tegen een betaling van €5 euro, dit i.v.m. extra tijd waar we geen rekening mee hebben gehouden.

Heeft u veel of heel dik haar? Dan kunnen de prijzen afwijken van de prijslijst. Dit word ten alle tijden op voorhand met u besproken. 

Social media en service

Wij gebruiken beeldmateriaal voor onze social media. Vind u dit niet prettig? Vermeld dit dan graag even vóór uw behandeling zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 Hoewel wij er alles aan doen om goede kwaliteit, diensten en producten aan te bieden, kan het een keer voorkomen dat u niet te vreden bent. In dit geval stellen wij het op prijs dat u contact met ons opneemt binnen 3 dagen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. 

Wij geven geen geld retour, wel bieden wij service correctie afspraken.